2284023301 Αγία Ελένη, Παροικιά, Πάρος antonislabrou@gmail.com


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κτηνιατρική Γωνιά | Ιατρείο Μικρών Ζώων & Pet Shop Πάρος


Το κτηνιατρείο μας “Κτηνιατρική Γωνιά” το οποίο βρίσκεται στην Πάρο και η έμπειρη ομάδα του, παρέχουν με υπευθυνότητα και αξιοπιστία όλο το εύρος των απαραίτητων κτηνιατρικών υπηρεσιών για την διαφύλαξη της υγείας των κατοικιδίων σας.

Καθημερινά προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν την κτηνιατρικής φροντίδας του σκύλου, της γάτας, του κουνέλια και οποιοδήποτε κατοικιδίου διαθέτετε. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν κάθε κατοικίδιο οποιασδήποτε ηλικίας και αν βρίσκεται.

Προσεγγίζουμε κάθε ζώο με ευαισθησία και υπομονή για να πετύχουμε τη βέλτιστη σχέση τους με τον κτηνίατρο. Με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ανάγκες και στόχο τις βέλτιστες συνθήκες ευζωίας για κάθε ζώο.

 


 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Με αγάπη και φροντίδα πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους εμβολιασμούς, την πρόληψη γνωστών μεταδοτικών νοσημάτων, ετήσιο τσεκ απ με εξετάσεις που προσαρμόζονται στην ηλικία κάθε ζώου και σας δίνουμε χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για τους τετράποδους φίλους σας.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, στειρώσεις και όλες τις συνήθειες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ δίνεται η δυνατότητα νοσηλείας και εντατικής παρακολούθησης και θεραπείας των ζώων, σε περιπτώσεις όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
 
  Εμβολιασμοί
  Εξετάσεις αίματος
  Οδοντιατρικός έλεγχος
  Ωτοσκόπηση
  Χειρουργικό μαλακών μορίων
  Στειρώσεις
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

σήμερα με τον μικρό σας φίλο την “Κτηνιατρική Γωνιά” και να είστε σίγουροι ότι θα βρίσκεται σε καλά χέρια. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιό σας.