2284023301 Αγία Ελένη, Παροικιά, Πάρος antonislabrou@gmail.com
hero image
 
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
Ιατρείο Μικρών Ζώων & Pet Shop Πάρος

Κατανοώντας τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει ο τετράποδος φίλος σας στην ζωή σας, το κτηνιατρείο μας “Κτηνιατρική Γωνιά” παρέχει μια ολοκληρωμένη κτηνιατρική φροντίδα για τους μικρούς σας φίλους σε έναν όμορφο και ζεστό περιβάλλον, έτοιμο να δεχθεί ακόμη και το πιο απαιτητικό και επείγον περιστατικό.

Το κτηνιατρείο μας λειτουργεί από το 2000 στην περιοχή Αγία Ελένη στην Παροικία της Πάρου, σε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο. Πλαισιώνεται από ανθρώπους με χρόνια πορεία στο χώρο και πολύ αγάπη για κάθε κατοικίδιο.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και τα περιστατικά που έχουμε αντιμετωπίσει, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε όλο το φάσμα κτηνιατρικών υπηρεσιών για μικρά ζώα. Από επισκέψεις για εμβολιασμούς και κλινική εξέταση, προληπτικούς ελέγχους και στειρώσεις, μέχρι τη διαγνωστική διερεύνηση και θεραπευτική αντιμετώπιση δύσκολων παθολογικών περιστατικών. 

 

 

 


Η συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού μας και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κατοικίδιο και τον ιδιοκτήτη, αποτελούν τους παράγοντες που διασφαλίζουν τη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στο ιατρείο μικρών ζώων στην Πάρο.

Ακόμα, στο pet shop μας μπορείτε να βρείτε καθημερινά τα πάντα για τον μικρό σας φίλο, όπως τροφές, φάρμακα, αξεσουάρ και είδη περιποίησης από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο και πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος αλλά και δέσμευσή μας απέναντί σας είναι η καλύτερη δυνατή φροντίδα του κατοικίδιού σας καθώς και η διαρκείς αναζήτηση για νέα ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα κάνουν το κατοικίδιό σας χαρούμενο.
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

σήμερα με τον μικρό σας φίλο την “Κτηνιατρική Γωνιά” και να είστε σίγουροι ότι θα βρίσκεται σε καλά χέρια. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιό σας.